De enige echte De enige echte Medium Angel Al 15 jaar hét platform voor al uw vragen bij de beste mediums en paragnosten van NL
Vanuit Nederland Nederland
0909 - 0885 (€ 0,90 pm)
Nederlandse credits Nederland
010 - 3009124 (€ 0,90 pm)
Klik hier
Internationale credits
0031 - 103009124 (€ 1,20 pm)
Klik hier

Numerologie

Numerologie is de studie van de occulte betekenis van getallen. Pythagoras stelde reeds voorop dat de hele schepping op een mathematische manier kan worden weergeven. Alles kon volgens hem met getallen worden uitgelegd. De schepping was een kosmische fuga die een wiskunde perfectie kent. Toch gaat de numerologie veel verder terug in de tijd dan die van Pythagoras. De eerste geschreven bronnen vinden we bij de Soemeriers en de Babyloniers terug. Maar gezien vele culturen numerologie kenden, denk ik dat de oorsprong van de numerologie nog veel verder terug in de tijd gaat. Ergens laat er zich een “oernumerologie” vermoeden. Maar net als bij de “oerastrologie” of de “oertaal”, tasten we wat de werkelijke oorsprong van de numerologie betreft, in het Duister. Zeker is dat elke grote cultuur zich van de numerologie bediend heeft. De meest bekende zijn buiten de twee bovengenoemden: de Hebreeuwse (kabbala), de Hindoeistische (veda´s), de vroeg Christelijke mysieke systemen, de Hellenistische (Pythagoras) en het ons minder bekende Chinese systeem. Waarschijnlijk vergeet ik hier nog enkele te vermelden.

Ook aan letters worden cijfers toegekend. Dit was en is nog steeds een traditie in het Hebreeuws. Onze moderne numerologie werkt ook op dit principe. Zo kunnen aan de hand van de letters waaruit je naam bestaat, ook één of meerdere getallen worden afgeleid. Met numerologie kunnen we net als bij de astrologie de sterkten en/of zwaktes van een persoon worden afgeleid. We kunnen het op onszelf toepassen om zo meer inzicht te krijgen in ons eigen karakter, en ons als mens te verbeteren. En zo kun je ook de beste tijd voor belangrijke veranderingen in je leven gaan bepalen.

 

©MediumAngel


Consulenten in gesprek:
Vacatures

 

Top