De enige echte De enige echte Medium Angel Al 15 jaar hét platform voor al uw vragen bij de beste mediums en paragnosten van NL
Vanuit Nederland Nederland
0909 - 0885 (€ 0,90 pm)
Nederlandse credits Nederland
010 - 3009124 (€ 0,90 pm)
Klik hier
Internationale credits
0031 - 103009124 (€ 1,20 pm)
Klik hier

Informatie

Mediums, paragnosten, helderzienden en kaartlezers, pendelaars wat zijn eigenlijk de verschillen?

Wat is een medium?
Een medium kan contact leggen met overledenen. Zij ontvangen boodschappen van overledenen. Er zijn mediums die meerdere gave’s hebben, men spreekt dan over een paranormaal medium of een helderziend medium. Een medium is een doorgeefluik voor de nabestaande. Enkele mediums kunnen in trance gaan, zij geven een overleden persoon toestemming om in hun lichaam te komen. De stem en zelfs het lichaam van het medium kan dan tijdelijk veranderen.
De meeste mediums krijgen via het gewone bewustzijn boodschappen door. Er zijn mediums die boodschappen door mogen geven via het automatisch schrift, foto’s en voorwerpen of zelfs bloemen.

Wat mag je verwachten van een medium?

Als u een boodschap wilt ontvangen van een overledenen zal een goed medium eerst met duidelijke informatie, bewijzen komen over deze persoon. De boodschappen die een medium door krijgt voor een nabestaande bieden vaak troost en begrip. Een medium is in staat om via de Gidsen en Engelen boodschappen te ontvangen en te vertalen voor de nabestaande.
Een medium heeft een goed ontwikkelde intuïtie en kan over meerdere vermogens beschikken, zoals helderweten, zien, voelen en ruiken. Een medium kan boodschappen ontvangen van overledenen. Terwijl een paragnost dat niet kan. Als een medium meerdere vermogens heeft spreekt men dus over een paranormaal medium of een helderziend medium.

Wat is een paragnost?

Ook een paragnost heeft een goed ontwikkelde intuïtie. Een paragnost heeft vaak meerdere vermogens zoals helderweten, voelen, horen, zien en ruiken. Een paragnost maakt dus geen contact met overledenen. Paragnosten worden steeds vaker (anoniem) ingeschakeld in verband met politie onderzoeken.
Wat is een helderziende?
Een helderziende kan helder zien. Vaak zien zij gebeurtenissen of visioenen in een andere tijd en plaats. Een helderziende maakt gebruik van het derde oog, ofwel zesde zintuig genoemd. Zij zien dan beelden, gebeurtenissen als een filmpje. Een goede helderziende kan zien in het verleden en de toekomende tijd. Vaak kan een helderziende ook “gedachten” zien van de persoon. Onze dromen zijn ook een vorm van helderziendheid. Zij hebben een betekenis die ons bewustzijn kan prikkelen.

Wat is een kaartlezer?

Er zijn veel verschillende kaarten met ontelbaar veel specifieke leggingen. De Tarot en Engelen kaarten en de Lenormand zijn wel de bekendste.
Een ervaren kaartlezer zal zijn of haar eigen methode gebruiken. De kaarten zijn een hulpmiddel voor de lezer. Ieder kaartlezer zal zijn of haar kaarten lezen op zijn of haar specifieke manier. Als je drie dezelfde kaarten hebt, wordt dit door iedere kaartlezer anders beleefd en vertaald. Een goede kaartlezer weet, voelt, ziet of hoort bij iedere kaart bepaalde informatie. Dus daarom blijven de kaarten een hulpmiddel. De kaarten bij elkaar vertellen een verhaal. Het is voor een kaartlezer belangrijk het verband te zien en te verduidelijken voor de klant. Zo komt het vaak voor dat goede kaartlezers een soort gelijk verhaal vertellen met wel uiteindelijk dezelfde uitkomst. Wat echter niet vergeten mag worden is dat iedere kaartlezer ook informatie doorkrijgt d.m.v. helderhoren, zien, voelen, ruiken. De sterkste energieën komen vaak door. Datgene wat voor de persoon het belangrijkst is op dat moment. Zo kunnen dus bij de ene consulent bepaalde zaken aan het ligt komen en bij een andere consulent weer anderen. Klanten die vaak aantekeningen maken van wat ze te horen hebben gekregen zien vaak verschillende overeenkomsten in deze eigen specifieke leggingen. Op de site van Medium Angel kunt u lezen welke kaarten consulenten gebruiken.

Wat is een pendelaar(ster)?

En pendelaar maakt gebruik van de pendel. Vooraf moet de pendelaar zich afstemmen. Ook een pendelaar heeft zijn of haar eigen specifieke boodschappen.

Aangeleerd of aangeboren?

Mediumschap kun je niet leren. Wel kun je leren je intuïtie te ontwikkeling voor meer duidelijkheid. Een goed medium heeft vaak al in haar of zijn kinderjaren en jeugd veel ervaringen gehad, nog niet wetende dat dit echt een gave is. Pas vaak na de puberteit gaan die ervaringen een plaats krijgen zodat er begrip en wijsheid komen. Deze mensen worden ook vaak gestuurd om hun werk te combineren met het mediumschap.

Inwijdingen:

Inwijdingen kunnen gegeven worden als personen één op één werken. Inwijdingen op afstand werken ook als deze één op één gegeven worden!

Top