Nederland:
Nederland0909 - 0885
Nederland0900 - 51 01 010
(€ 0,90 pm)
Internationaal:
Internationaal0032 - 25884941 (€ 1,20 pm)
België:
Belgie0903 - 10002 (€ 1,50 pm)

Credits nu € 0,90 pm
Vanuit Nederland:
Nederland0909 - 0885 (€ 0,90 pm)
Nederland0900 - 51 01 010 (€ 0,90 pm)
Credits nu € 0,90 pm
Internationaal:
Belgie0032 - 25884941 (€ 1,20 pm)
België:
Belgie0903 - 10002 (€ 1,50 pm)
Credits nu € 1,20 pm

MediumAngel 24/7 bereikbaar

Tekst consulentenDit zijn stukjes geschreven door onze consulenten die ze graag met u willen delen.

 

Geschreven door Sophia, Box 07:

 

Als medium krijg ik heel veel vragen over relaties! en de absolute nummer 1 vraag is of hij / zij de ware is! Maar…dan hier vast een tip: Als u denkt een medium nodig te hebben voor bevestiging, dan weet u ook wel diep van binnen dat u er zelf aan twijfelt, en hoopt dat ik die twijfel de kop in kan drukken. U vraagt mij eigenlijk of ik u op deze manier garanties voor de toekomst kan geven. Ik hoor zelfs van mensen als reden van deze vraag dat wanneer die persoon niet de ware is, ze er verder ook geen energie meer in gaan steken. OEF! dat is wel heel erg vanuit het hoofd beredeneert. Waar zit uw hart? Wat is uw achterliggende doel? U loopt uw relatie echt niet voor niets tegen het lijf. En hij/zij kan wel degelijk “de ware” zijn. Maar de ware voor wat? Wat wilt u leren of ervaren op zielniveau? Dus weest u er zich goed van bewust wat u bedoeld met het begrip " van de Ware" En nee, een ja of nee antwoord krijgt u niet van mij op de vraag of hij/zij de ware is, omdat elke relatie die u momenteel heeft, de ware is voor dat moment. Wel kan ik u heel veel informatie doorgeven waarom u juist nu deze partner tegen het lijf gelopen bent, wat jullie op zielniveau van en met elkaar willen leren, en of jullie elkaar al kennen van eerdere levens, en hebben jullie misschien ook een gezamenlijk doel?  

Sophia, box 7
 

Geschreven door Ariell, Box 46:

Velen van ons ervaren dat er veel in hun leven aan het veranderen is op dit moment, de meesten van ons worden klaar gestoomd voor het nieuwe tijdperk.
Om volledig op de voor jou persoonlijke levenstaak toegerust te zijn is het nodig eerst het een en ander los te laten waarvan je allang weet dat het niet meer bij de jou en dit moment past, het is een oud stukje wat je eigenlijk allang achter je had willen laten.
Vertrouw erop dat de veranderingen die je ervaart in jezelf, en vaak daardoor ook in je omgeving, precies bedoeld zijn zoals ze zijn.
En als je dat kunt accepteren kun je vervolgens in het volste vertrouwen tot nieuwe gedachten, gevoelens en daden overgaan.

Angel Blessings.

 

Geschreven door Rose, Box 20:

Vaak word ik gebeld door mensen die niet weten hoe ze hun problemen moeten oplossen. Mensen die in de knoop zitten met zichzelf. Mensen die zich leeg voelen. Mensen die in een relatie zitten die niet werkt. Emoties die dan tevoorschijn komen zijn angst, verdriet, boosheid of onmacht. Het woord loslaten valt regelmatig. Zelfs als iemand uit zijn angst kan stappen, weet hij/zij vaak niet hoe hij moet loslaten. Ik voel het als mijn taak om mensen daarbij te helpen en vaak is er aan het eind van een gesprek een zucht van opluchting, blij dat iemand weet hoe hij nu verder kan gaan. Naast mijn spirituele gaven gebruik ik mijn eigen inzicht en levenswijsheid om iemand te helpen. 

Loslaten is vaak een voorwaarde om aan een nieuwe fase te beginnen. Soms is het gewoon: de dingen laten gebeuren, accepteren wat is. Soms gebeuren dingen, ook verdrietige dingen, om je te laten zien wat belangrijk is in je leven. Vaak willen mensen zich verzetten, ergens tegen vechten. Het resultaat is dat datgene waar ze weerstand tegen bieden, steeds meer aandacht krijgt en niet over gaat. Ze zeggen: “het voelt alsof ik verloren heb, gefaald heb; mijn dromen en verlangens storten voor mijn ogen in. Als ik dit ga loslaten, dan verlies ik toch alles?” Ik zeg dan: “Niet doen, geef het gevecht op, laat de controle los, geef je over aan dat wat er nu in je leven gebeurt en vanuit daar krijg je het inzicht hoe het verder moet. Misschien is die worsteling wel precies wat je op dit moment nodig hebt. Heb de moed om dit onder ogen te zien. Juist dan zul je winnen. Dat betekent niet dat je fatalistisch wordt en alles over je heen laat gaan, dat is heel wat anders. Maar als je je overgeeft aan wat er is, en geen verzet biedt tegen de emoties van dit moment, weet je op een gegeven moment innerlijk wat je beslissing moet zijn! Wanneer we de dingen laten gebeuren in plaats van te maken dat ze gebeuren, kunnen erwonderen ontstaan. Wanneer we de moed hebben om ons over te geven, en te vertrouwen in het Leven, staan we in contact met een intelligentie die veel groter is dan de onze. 

Om soms iets sneller tot de kern te komen, gebruik ik de pendel. Deze brengt mij in contact met de wijsheid en kennis van het onderbewuste. Pendelen is voor je bestemd of niet; daarom zijn er niet veel mensen die pendelen. Het bewustzijn van de pendelaar moet uitgeschakeld worden en dat is lastig. Het vereist concentratie, vertrouwen en integriteit. Door te pendelen op vragen kom ik sneller bij het probleem van degene die belt.

 

Geschreven door Ariël, Box 46:

Zelf werk ik graag en vaak met de Engelen en Aartsengelen, zij dienen zich aan in crisis situaties maar ook als je er even niet meer uitkomt en goed advies nodig hebt, je kunt er om vragen of ze je bijstaan. Maar essentieel is wel om te geloven dat ze voor je aan het werk kunnen gaan. (dit betekend niet dat ze de levenslessen bij je weg kunnen nemen maar ze kunnen hierin steunen of verzachten) Sta je er minder voor open dat zal er niet zoveel of slechts heel weinig kracht in zitten, twijfel zet veel zaken vast.

Onlangs diende Aartsengel Zadkiël zich aan en dit is wat er bij mij doorkwam:

Aartsengel Zadkiël is de engel die helpt bij leren en mentaal fuctioneren. Als je hem aanroept kun je vragen of hij je wil helpen je frequentie van zelfvertrouwen wat te verhogen, je het gevoel te geven dat je het kan. Maar ook is deze mooie engel er om je te helpen je gedachten en emoties te helen. Roep hem aan als je op dit moment met deze dingen in de weer bent. Ook is de boodschap van Aartsegel Zadkiël; dat de tijd is aangebroken om nieuwe lessen in het leven te leren en te integreren. Oude thema's aan te gaan en ze niet meer trachten te omzeilen. De lessen die je op dit moment voorgeschoteld krijgt van het Universum en die je aan mag gaan omdat de tijd nu gekomen is, zorgen ervoor dat je vanuit die levenservaring ook weer de gelegenheid zult krijgen anderen er ook weer mee te inspireren en een lichtje ook op hun levenspad te laten schijnen.

Angel Blessings 

Ariël

                                                                                      

  

Aartsengel Zadkiël

Top