MediumAngel

Vanuit Nederland
Nederland0909 - 0885 (€ 0,90 pm)

Nederlandse credits
Nederland010 - 3009124 (€ 0,90 pm)
Koop uw credits, klik hier

Vanuit België
Belgie 0903 - 10002 (€ 1,50 pm)

Internationale credits
Internationaal 0032-25884941 (€ 1,20 pm)
Koop uw credits, klik hier
Nederland Vanuit Nederland
0909 - 0885 (€ 0,90 pm)
Nederlandse credits
Nederland010 - 3009124 (€ 0,90 pm)
Klik hier
Belgie Vanuit België
0903 - 10002 (€ 1,50 pm)
 
Internationaal Internationale credits
0032-25884941 (€ 1,20 pm)
Klik hier

Feline

Feline is momenteel Offline
Boxnummer: 67

Consulent spreekt:
  

Feline is een trancemedium, healer en spiritueel coach.
Helderziend- en wetend vanaf geboorte. Je bent welkom
met –iedere- vraag. Zij kan je ook ondersteunen met een
krachtige healing op afstand voor meer energie en rust.
Zij werkt samen met de gidsen en krijgt zo boodschappen
en antwoorden via de Bron. Zij heeft jaren ervaring in het
werken met twee- en viervoeters en legt kaarten op verzoek.
Nederland0909 - 0885(€ 0,90 pm) Belgie0903 - 10002 (€ 1,50 pm)
Internationaal0032-25884941 (€ 1,20 pm)
Nederland0909 - 0885 (€ 0,90 pm)
Belgie0903 - 10002 (€ 1,50 pm)
Internationaal0032-25884941 (€ 1,20 pm)

Reviews over Feline


Zelf een review plaatsen? Klik hier


Consulent: Feline
Geplaatst door: R.S.R
Review:

Beste Feline,
Vandaag had ik een uitgebreid gesprek met je. Ik voel me nu goed en sterk. Je hebt me moed gegeven en hoop. Waarop ik terug wilde komen is wat je zei over “degene wiens naam we niet meer noemen”. Wat je zei resoneerde sterk met wat ik al die tijd heb gevoeld, maar wist niet hoe het te plaatsen. Maar toen je het zei, had ik dat “ ahaa” moment. Ik merk dat ik het nu beter kan begrijpen. Zoals je weet heb ik er de afgelopen periode veel moeite mee gehad om los te laten. Dit is een enorme eye opener, all thanks to you ❤️

Consulent: Feline
Geplaatst door: Urs
Review:

De verbinding werd verbroken maar ik wil je onwijs bedanken, alles klopt gewoon. We zullen het met de tijd zien hoe het gaat verlopen met p. Of hij kiest voor de makkelijke en minder diepgang relatie of vanuit zijn hart relatie met mij. Ik bel je zeker snel nog eens

Consulent: Feline
Geplaatst door: R.S.R
Review:

Beste Feline,
Ik heb je een aantal keer gesproken omtrent alles wat er toen en nu in mijn leven speelde. Je hebt me ontzettend goed begeleid, en weet waar ik nu terecht moet voor professioneel en onpartijdig advies. Je bent eerlijk, grappig en heel approachable. Ik ben trots op een coach en medium zoals jij. Je weet dingen heel goed aan te voelen en je hebt me uit mijn negatieve spiraal weten te trekken. Heel erg bedankt! Tot gauw❤️

Consulent: Feline
Geplaatst door: K.
Review:

Lieve Feline,
Het was een heel fijn gesprek. Je geeft op een heldere manier inzichten waar ik echt veel aan heb. Realistisch, to-the-point en je geeft ook ruimte voor mijn verhaal. Ik voel me weer fijner en lichter na dit gesprek. Dank je wel en ik weet voor een volgende keer graag weer te vinden!

Consulent: Feline
Geplaatst door: Xixi
Review:

Beste feline, ik heb altijd zo een fijn en duidelijk gesprek met jouw
Je weet altijd wat je moet zeggen je geeft ook graag adviezen en je bent strak en duidelijk en draai er nooit omheen en ik heb t gevoel dat je ook echt dingen goed ziet en aanvoelt bedankt dat je er bent topper😘💋💋

Consulent: Feline
Geplaatst door: Hannie
Review:

Lieve Feline,
Wat ben je goed, en dat vind ik nog zacht uitgedrukt, naast je fijne persoonlijkheid en de rust die je uitstraalt/zendt ben ik nog niemand tegengekomen die zo goed en krachtig kan healen, ook mijn lieve broer in Australië, alvorens eerst het hem gevraagd te hebben natuurlijk, heb je mooie en zeer krachtige healingen gegeven, namens mijn broer en ook mijn zus, nogmaals heel hartelijk dank.
Tijdens de healingen voor de ander werd ik ook geheald, fantastisch, nogmaals dank lieve Feline en natuurlijk zal ik tzt ook bellen speciaal voor mezelf. Graag tot een volgende keer.
Liefs,
Hannie

Consulent: Feline
Geplaatst door: S
Review:

Sinds een tijdje bel ik met je.
En je hebt al zoveel voor mij betekent qua steun en inzichten. Vandaag heb je mij tips gegeven betreft 'mindfullness'. Ik ga er zeker mee aan de slag. Ondanks ik het soms heel moeilijk heb rond de 'situatie' is het ook een mooie ontwikkeling die ik doormaak. En oh oh oh, wat hebben we gelachen zeg. Humor ontbrak ook zeker niet tijdens onze gesprekken. En juist daardoor ben ik ook gaan beseffen dat ik mijn situatie ook vaker mag gaan 'relativeren' en niet te vergeten er ook van mag gaan genieten.
Je gaf mij ook vandaag zo een mooi compliment. Ik wil je super bedanken ook voor de persoon die je bent en voor je helpende hand en luisterend oor. Ik bel je over een tijdje weer.

Consulent: Feline
Geplaatst door: Ans
Review:

Wat een goed gesprek heb ik met je gehad je kon de dingen heel goed plaatsen,en het is mij nu heel duidelijk hoe nu verder te gaan in mijn relatie.

Top