MediumAngel

Vanuit Nederland Nederland
0909 - 0885 (€ 0,90 pm)

Nederlandse credits Nederland
010 - 3009124 (€ 0,90 pm)
Koop uw credits, klik hier

Vanuit België Belgie
0903 - 10002 (€ 1,50 pm)

Internationale credits Internationaal
0032-25884941 (€ 1,20 pm)
Koop uw credits, klik hier
Beschikbaar: Medium Rose, Medium Tara
Nederland Vanuit Nederland
0909 - 0885 (€ 0,90 pm)
Nederlandse credits
Nederland010 - 3009124 (€ 0,90 pm)
Klik hier
Belgie Vanuit België
0903 - 10002 (€ 1,50 pm)
 
Internationaal Internationale credits
0032-25884941 (€ 1,20 pm)
Klik hier

Feline

Feline is momenteel Offline
Boxnummer: 67

Consulent spreekt:
  

Feline is een trancemedium, healer en spiritueel coach.
Helderziend- en wetend vanaf geboorte. Je bent welkom
met –iedere- vraag. Zij kan je ook ondersteunen met een
krachtige healing op afstand voor meer energie en rust.
Zij werkt samen met de gidsen en krijgt zo boodschappen
en antwoorden via de Bron. Zij heeft jaren ervaring in het
werken met twee- en viervoeters.
Nederland0909 - 0885(€ 0,90 pm) Belgie0903 - 10002 (€ 1,50 pm)
Internationaal0032-25884941 (в 1,20 pm)
Nederland0909 - 0885 (€ 0,90 pm)
Belgie0903 - 10002 (€ 1,50 pm)
Internationaal0032-25884941 (€ 1,20 pm)

Reviews over Feline


Zelf een review plaatsen? Klik hier


Consulent: Feline
Geplaatst door: Angelique
Review:

Vanmiddag een verhelderend gesprek met jou gehad. Op een warme manier ben je verfrissend direct. Op werk en relatiegebied heb jij mij eye-openers en ‘zetjes’ gegeven. Je voelt direct waar ik zat. Dankjewel.

Consulent: Feline
Geplaatst door: Inge
Review:

Hoi Feline, hartelijk dank voor onze goede gesprekken. Het doet mij altijd heel goed om jou te bellen en te praten over wat mij bezighoudt. Je bent een parel in je vakgebied.

Consulent: Feline
Geplaatst door: M
Review:

Beltegoed is op. Had graag verder gesproken.

Consulent: Feline
Geplaatst door: Ilona
Review:

Hey feline. Inderdaad, ik heb de rechtzaak gewonnen. Alles ging zoals ik hoopte. Hij was rustig. Rechter was een man inderdaad. Dankuwel!

Consulent: Feline
Geplaatst door: Ilona
Review:

Dankjewel Feline!

Consulent: Feline
Geplaatst door: Claudia
Review:

Heeeerlijk mens! Ik bel haar wanneer ik weer eens lekker aan het diepzeeduiken ben en niet aan het surfen! Zo veel inzicht geeft ze me en we zijn het iig over een ding Eens!!! De ideale vrouw is een bitch ?

Consulent: Feline
Geplaatst door: Dominique
Review:

Lieve Feline , nogmaals bedankt voor je empathie en steun . De telefoon sloeg af maar wilde jou nog eens bedanken voor de duidelijkheid en kracht die je mij hebt gegeven . Je bent een super madame ?

Consulent: Feline
Geplaatst door: Claudia
Review:

Feline, 

Dankjewel voor alle inzichten die je mij hebt gegeven na ons fijne gesprek! Ik ben nu weer aan het surfen ipv aan het diepzee duiken! En even aan het genieten dat mijn prachtige merrie een veulentje verwacht ?

Consulent: Feline
Geplaatst door: Bianca
Review:

Lieve Feline,

Bedankt voor jouw gesprek met mij..Heb ik effe mijn hart kunnen luchten..Hoop dat ik hierdoor weer een beetje meer kracht heb gekregen om alles goed te gaan doen en ook in de toekomst....
bedankt daarvoor.

Consulent: Feline
Geplaatst door: F.I.V.
Review:

Feline, wat hadden wij een fijn gesprek. Dank je wel voor inzichten, bevestiging en je humor. Ik voelde me echt gehoord. Ineens werd de verbinding verbroken, het spijt me als dat aan mijn telefoon lag.

Consulent: Feline
Geplaatst door: Heleen
Review:

Dank voor je heldere en liefdevolle woorden! Ik voel me gehoord en gezien..

Lieve groet,

Heleen

Consulent: Feline
Geplaatst door: Mies
Review:

Helder reading wat mij veel antwoorden heeft gegeven. Luistert en weet de kern van het probleem te raken.
Ook mijn onzekerheid wat verhuizen betreft wist ze goede raad mee te geven die uit kwam. Nu via MVGM een leuk huisje. Dank je wel Feline?

Consulent: Feline
Geplaatst door: Heidi
Review:

Ik heb nu al 2 keer met Feline gepraat en beide keren ben ik goed geholpen, zodat ik verder kan op een punt waar ik haperde. Ik voel me gezien en gesteund op het emotionele vlak doordat Feline het zo haarfijn aanvoelt hoe de vork in de steel zit, maar daarnaast kreeg ik ook echt praktische tools. Feline geeft dus ook handen en voeten aan wat zij voelt, zodat wij hier onze hemel op aarde ook daadwerkelijk kunnen creëren. Wat ik zo handig vind aan deze manier van coaching, is dat het op de moment zelf kan, zonder afspraak. Ik zat in een crisis situatie en kon snel de hulp krijgen die ik nodig had. Het voelde letterlijk als even een hulplijn inschakelen; een lijntje met God. Hartelijk dank Feline ❤️

Consulent: Feline
Geplaatst door: Veronica
Review:

Dankjewel Feline voor het fijne gesprek dat mij inzicht heeft gegeven en ik mee verder kan! Lieve groet V

Consulent: Feline
Geplaatst door: anja
Review:

Lieve Feline, dank voor je fijne gesprek xxx

Consulent: Feline
Geplaatst door: GH
Review:

Ik heb Feline ervaren als 'the perfect mix' tussen sensitiviteit en humorvolle duidelijkheid. Dank je wel, je hebt me erg geholpen met je inzichten en feedback.

Consulent: Feline
Geplaatst door: Anne Marie
Review:

Féline voelt situaties heel scherp en snel aan. En komt met concrete adviezen. Echt een aanrader!

Consulent: Feline
Geplaatst door: Mirjam
Review:

Hoi Feline, ik ben ontzettend blij met onze gesprekken en de inzichten die je mij meegeeft. Je zet mij tot nadenken, iets wat ik enorm waardeer! Super relaxed, hoe jij dingen brengt!

Liefs,
Mirjam

Consulent: Feline
Geplaatst door: Theresa
Review:

Sinds dit jaar (2020) heb ik meerdere keren met Feline gesproken. Zij is iemand die ik volledig vertrouw en ze weet altijd precies hoe de vork in de steel zit. Ze heeft altijd gelijk gehad. Als ik ergens bang voor ben, bel ik Feline en dan voel ik me meteen een stuk minder angstig. Feline weet niet alleen antwoorden op mijn vragen, ze kan me de situatie ook vanuit een ander, positiever perspectief laten zien. Dus ik heb dan niet alleen een antwoord op mijn vraag, maar ook een hele nieuwe kijk op mijn leven.

Consulent: Feline
Geplaatst door: R.S.R
Review:

Beste Feline,
Vandaag had ik een uitgebreid gesprek met je. Ik voel me nu goed en sterk. Je hebt me moed gegeven en hoop. Waarop ik terug wilde komen is wat je zei over “degene wiens naam we niet meer noemen”. Wat je zei resoneerde sterk met wat ik al die tijd heb gevoeld, maar wist niet hoe het te plaatsen. Maar toen je het zei, had ik dat “ ahaa” moment. Ik merk dat ik het nu beter kan begrijpen. Zoals je weet heb ik er de afgelopen periode veel moeite mee gehad om los te laten. Dit is een enorme eye opener, all thanks to you ❤️

Consulent: Feline
Geplaatst door: Urs
Review:

De verbinding werd verbroken maar ik wil je onwijs bedanken, alles klopt gewoon. We zullen het met de tijd zien hoe het gaat verlopen met p. Of hij kiest voor de makkelijke en minder diepgang relatie of vanuit zijn hart relatie met mij. Ik bel je zeker snel nog eens

Consulent: Feline
Geplaatst door: R.S.R
Review:

Beste Feline,
Ik heb je een aantal keer gesproken omtrent alles wat er toen en nu in mijn leven speelde. Je hebt me ontzettend goed begeleid, en weet waar ik nu terecht moet voor professioneel en onpartijdig advies. Je bent eerlijk, grappig en heel approachable. Ik ben trots op een coach en medium zoals jij. Je weet dingen heel goed aan te voelen en je hebt me uit mijn negatieve spiraal weten te trekken. Heel erg bedankt! Tot gauw❤️

Consulent: Feline
Geplaatst door: K.
Review:

Lieve Feline,
Het was een heel fijn gesprek. Je geeft op een heldere manier inzichten waar ik echt veel aan heb. Realistisch, to-the-point en je geeft ook ruimte voor mijn verhaal. Ik voel me weer fijner en lichter na dit gesprek. Dank je wel en ik weet voor een volgende keer graag weer te vinden!

Consulent: Feline
Geplaatst door: Xixi
Review:

Beste feline, ik heb altijd zo een fijn en duidelijk gesprek met jouw
Je weet altijd wat je moet zeggen je geeft ook graag adviezen en je bent strak en duidelijk en draai er nooit omheen en ik heb t gevoel dat je ook echt dingen goed ziet en aanvoelt bedankt dat je er bent topper???

Consulent: Feline
Geplaatst door: Hannie
Review:

Lieve Feline,
Wat ben je goed, en dat vind ik nog zacht uitgedrukt, naast je fijne persoonlijkheid en de rust die je uitstraalt/zendt ben ik nog niemand tegengekomen die zo goed en krachtig kan healen, ook mijn lieve broer in Australië, alvorens eerst het hem gevraagd te hebben natuurlijk, heb je mooie en zeer krachtige healingen gegeven, namens mijn broer en ook mijn zus, nogmaals heel hartelijk dank.
Tijdens de healingen voor de ander werd ik ook geheald, fantastisch, nogmaals dank lieve Feline en natuurlijk zal ik tzt ook bellen speciaal voor mezelf. Graag tot een volgende keer.
Liefs,
Hannie

Consulent: Feline
Geplaatst door: S
Review:

Sinds een tijdje bel ik met je.
En je hebt al zoveel voor mij betekent qua steun en inzichten. Vandaag heb je mij tips gegeven betreft 'mindfullness'. Ik ga er zeker mee aan de slag. Ondanks ik het soms heel moeilijk heb rond de 'situatie' is het ook een mooie ontwikkeling die ik doormaak. En oh oh oh, wat hebben we gelachen zeg. Humor ontbrak ook zeker niet tijdens onze gesprekken. En juist daardoor ben ik ook gaan beseffen dat ik mijn situatie ook vaker mag gaan 'relativeren' en niet te vergeten er ook van mag gaan genieten.
Je gaf mij ook vandaag zo een mooi compliment. Ik wil je super bedanken ook voor de persoon die je bent en voor je helpende hand en luisterend oor. Ik bel je over een tijdje weer.

Consulent: Feline
Geplaatst door: Ans
Review:

Wat een goed gesprek heb ik met je gehad je kon de dingen heel goed plaatsen,en het is mij nu heel duidelijk hoe nu verder te gaan in mijn relatie.

Top