De enige echte De enige echte Medium Angel Al 15 jaar hét platform voor al uw vragen bij de beste mediums en paragnosten van NL
Vanuit Nederland Nederland
0909 - 0885 (€ 0,90 pm)
Nederlandse credits Nederland
010 - 3009124 (€ 0,90 pm)
Klik hier
Internationale credits
0031 - 103009124 (€ 1,20 pm)
Klik hier
Medium Lea

Medium Lea

Medium Lea is momenteel In gesprek
Boxnummer: 37

Consulent spreekt:
    

Medium Lea:
Helderziend - Heldervoelend - Relatiecoach - werk - Carrière - en financieel - Soulreader - Astroloog.
Vragen en psychologische inzichten omtrent (liefdes)relaties, maar ook vragen over aanleg, capaciteiten, levensontwikkeling en levensloop. Wat is jouw levensles in dit leven en wat kom je precies doen in dit leven? Wat zoek je en waar liggen je talenten en kansen? Ook vragen over studierichting en werk. Toekomstprognose en karma verwerking, met betrekking tot vorige levens en vorige incarnaties en de leerprocessen die hierin besloten liggen ontvouwen en verduidelijken. Dit kan een verheldering en begrip geven over de huidige situatie en hoe verdere stappen het beste genomen kunnen worden.

Het is mogelijk om contact te leggen met een dierbare overledene indien deze zich aandient.

Tijdens het gesprek wordt er automatisch heling gegeven d.m.v. een lichtverbinding om blokkades op te lossen tot bevordering van spirituele groei en ontwikkeling. Mijn doel is jou optrekken tot hogere vormen van bewustwording. Verder bied ik een luisterend oor, als je jouw verhaal wil delen.


In universele liefde ben je altijd welkom voor een gesprek !
Nederland0909 - 0885(€ 0,90 pm) Internationaal0031 - 103009124 (€ 1,20 pm)
Nederland0909 - 0885 (€ 0,90 pm)
Internationaal0031 - 103009124 (€ 1,20 pm)

Reviews over Medium Lea


Zelf een review plaatsen? Klik hier


Consulent: Medium Lea
Geplaatst door: Cindy
Review:

Dankjewel lieve Lea voor de mooi en goeie advies, dat je me hebt gegeven, een mooie steun voor waar ik nu door heen ga,🙏🏽.

Consulent: Medium Lea
Geplaatst door: anja
Review:

Lieve Lea, altijd fijn je te spreken. Blij met je nuchterheid en eerlijkheid en je ziet de dingen altijd wel goed! Dank

Consulent: Medium Lea
Geplaatst door: anja
Review:

lieve lea, weer hartelijk bedankt voor het goede gesprek. Je bent helder en eerlijk en je waarnemingen worden erg gewaardeerd!

Consulent: Medium Lea
Geplaatst door: anya
Review:

Bedankt Lea voor weer een prettig gesprek met goede heldere waarnemingen van jouw kant waardoor ik weer een stap vooruit kan. Spreek jou al meerdere jaren en je bent eerlijk, direct en to the point en hebt de zaken goed door en bij het rechte eind.

Consulent: Medium Lea
Geplaatst door: Doritha
Review:

Hallo Lea,

Mijn beltegoed was op daarom viel je weg.

Ik wil je enorm bedanken voor het fijne gesprek.

Je hebt mij rust en hoop gegeven.

Ik ga je zeker binnenkort terug bellen om je te vertellen hoe het gaat.

Heel veel liefs

Consulent: Medium Lea
Geplaatst door: Else
Review:

Lieve Lea,

Hartelijk dank voor je loepzuivere adviezen. Ik belde je een tijd geleden en vandaag weer en kreeg twee keer dezelfde adviezen. Duidelijk. Ik ga er mee aan de slag.

Hartegroet,
Else

Consulent: Medium Lea
Geplaatst door: Hendriks
Review:

Wat een geweldige inzichten heb ik mogen krijgen. Zo helder. Ik ben er erg van onder de indruk. Met de adviezen ga ik gelijk aan de slag. Voelt ontzettend goed dit gesprek. Nu kan ik weer wat stappen zetten op m'n pad van groei. Heel veel dank

Consulent: Medium Lea
Geplaatst door: Mikki
Review:

Jij zei me precies wat ik niet wilde horen. Dat ik de man waar ik mee gedate had los moet laten en dat ie geen contact meer met me op ging nemen! Alles klopt wat je gezegd hebt er is ook geen gesprek meer plaatsgevonden hier over

Consulent: Medium Lea
Geplaatst door: M
Review:

Aardige vrouw geeft duidelijke en oprechte antwoorden. Heb net veel aan onze gesprek gehad en je zij ook dingen die je niet kon weten.Consulent: Medium Lea
Geplaatst door: Rick
Review:

Ik heb gebeld naar Lea.
Toen ik een naam noemde wist ze meteen wat er aan de hand was, het heeft mij geholpen een bepaalde stap door te zetten, de eerste vraag die ik opgeschreven had, gaf ze meteen een antwoord op terwijl ik die vraag nog niet eens gesteld had.
Mijn ervaring: heel goed en een prettige stem, geeft een fijn gevoel iemand tegen te komen die... als je het even niet meer weet, jou kan helpen de dingen weer helder te krijgen.
Dankje wel Lea
Gr Rick

Consulent: Medium Lea
Geplaatst door: Angelique
Review:

Lea, ik rond zojuist een consult met jou af. Ik voel mij een stuk lichter en weer in contact met mijzelf. Wat fijn dat je zo snel de kern benoemde van het levensproces dat speelt. Ik kan daardoor plaatsen wat er speelt, geeft rust en helderheid. Ik kan weer verder met volgende stappen. Bedankt!

Consulent: Medium Lea
Geplaatst door: Ita
Review:

Goedemorgen Lea, je hebt me gisteravond enorm geholpen door een spiegel te plaatsen tussen mij en mijn collega. Ik ben direct aan de slag gegaan met een eigen ritueel met een witte kaars en wierrook. Ik voel me bevrijd en het licht is weer terug. Je hebt me laten inzien hoeveel kracht deze magie mij eigenlijk altijd al heeft gegeven. Bedankt hiervoor!

Consulent: Medium Lea
Geplaatst door: Maida
Review:

Lieve lea

Altijd als ik met je praat voel ik me gerust en laat u me duidelijk weten dat mensen fouten maken en het eenmaal in ons zit fouten maken niemand is perfect als je maar leert van je fouten ❤️ Je stelt me altijd gerust bij onze gesprekken ! Top om een gesprek met u aan te gaan

Consulent: Medium Lea
Geplaatst door: H
Review:

Lea je bent enorm goed in wat je doorkrijgt en nu weet ik wat ik moet doen juist omdat alles tot in detail klopte?

Consulent: Medium Lea
Geplaatst door: Silvia
Review:

Alles is uitgekomen wat je had gezien voor mij, echt top consulten?geef je en ook heerlijk dat ik je altijd vroeg in de ochtend voor ik naar mijn werk ga even kan bellen bedankt.

Consulent: Medium Lea
Geplaatst door: Ida
Review:

Nogmaals goede gesprekken met Lea zo duidelijk en ze neemt ech tijd voor me al jarenlang, mijn vriendinnen spreken haar ook regelmatig en we zijn erg blij dat ze netjes haar foto er bij doet.ze was een vd eersten , zouden alle consulenten moeten doen! Dank Lea!

Consulent: Medium Lea
Geplaatst door: Liesbeth
Review:

Dag lieve Lea,

Met inspiratie vanuit je gesprek heb ik contact gelegd met de aantrekkelijke man. We gaan elkaar binnenkort ontmoeten maken nog een afspraak. Helemaal oké en relaxed. Of heet dat volwassen, dankjewel! ?

Consulent: Medium Lea
Geplaatst door: Moniek
Review:

Lea, Ik wil j hartelijk bedanken voor je consult want ik heb nu de moed om weer helemaal voor mijn relatie te gaan vertrouwen is wat je mij hebt gegeven vooral om dat je zoveel details wist te benoemen. bedankt!!

Consulent: Medium Lea
Geplaatst door: Josje
Review:

Al je voorspellingen zijn uitgekomen en nog bedankt voor je geduld

Consulent: Medium Lea
Geplaatst door: Ria
Review:

Oprecht en zuivere antwoorden, jou gave heeft mogelijkheden gegeven die ik eerst niet zag ik ga ervoor

Consulent: Medium Lea
Geplaatst door: K
Review:

Ik vind Lea echt een heel goed en lief medium.
Bel haar geruime tijd. Dank je wel Lea!

Consulent: Medium Lea
Geplaatst door: Silvia
Review:

Wat een goed consult heb ik van jou mogen ontvangen je wist overal heel goed de vinger op te leggen en je voelde dingen perfect aan

Top