De enige echte De enige echte Medium Angel Al 15 jaar hét platform voor al uw vragen bij de beste mediums en paragnosten van NL
Vanuit Nederland Nederland
0909 - 0885 (€ 0,90 pm)
Nederlandse credits Nederland
010 - 3009124 (€ 0,90 pm)
Klik hier
Internationale credits
0031 - 103009124 (€ 1,20 pm)
Klik hier

Tarotist(e)

Een tarotist is in de strikte zin van het woord iemand die, aan de hand van de tarotkaarten, je inzichten in bepaalde levenssituaties kan geven. Hij/zij kan  met behulp van  de tarotkaarten, de actuele situatie in verband met je vraag duiden, je meer inzicht geven in hoe je in de gegeven omstandigheden het best handelt, en je bovendien gaan vertellen hoe een situatie zich kan gaan ontwikkelen. Een goed tarotist word je niet zomaar. In tegenstelling tot wat velen geloven, gaat het hier niet enkel om de symboliek van enkele kaarten te leren kennen. Het is vooral de kennis van de combinatie van de kaarten in een legging, die een goede interpretatie mogelijk maken. Een goed tarotist blijkt vaak ook een paragnost te zijn, of heeft op zijn minst een sterke intuitie of is heldervoelend. Want de kaarten louter als plaatjes aflezen, heeft voor het helpen van de vraagsteller weinig zin. Een tarotist beheerst naast een goede kennis van de betekenis der kaarten en een goede kennis van de combinatie der kaarten, ook over een goede kennis van de verschillende legmethodes. Enkele legmethodes zijn o.a. het Keltische kruis, de driekaartenlegging, het rad van fortuin e.d. Meer ervaren tarotisten ontwikkelen bovendien vaak een eigen legmethode. De dag van vandaag wordt het begrip tarotist voor alle kaartleggers, onafhankelijk van het kaartendeck dat de kaartlegger aanwendt, gebruikt.

De verschillende kaartendecks worden in onze aparte rubrieken behandeld. De meest bekende Tarotdecks zijn de Tarot de Marseille, de Rider-Waite Tarot en de Aleister Crowley-Tarot. Een tarotlegging met een andere gave (medium, paragnost) is een goede combinatie om een helder advies te kunnen geven.

©MediumAngel

Beschikbare consulenten:
Coach/Medium Rose, Medium Lea

Consulenten in gesprek:
Sheila, Vacatures

Top