De enige echte De enige echte Medium Angel Al 15 jaar hét platform voor al uw vragen bij de beste mediums en paragnosten van NL
Vanuit Nederland Nederland
0909 - 0885 (€ 0,90 pm)
Nederlandse credits Nederland
010 - 3009124 (€ 0,90 pm)
Klik hier
Internationale credits
0031 - 103009124 (€ 1,20 pm)
Klik hier

Liefde

MediumAngel over de Liefde

 

Wat betekend liefde voor jou, en hoe kijken we tegen liefde aan?

Liefde voel je in je hart, dit kan zijn voor je partner, voor je kind, voor je familie of voor je huisdier. Kortom er zijn heel veel vormen van liefde.

Maar meestal als we aan liefde denken, dan denken we aan verliefdheid. Toch zijn dat twee verschillende dingen. Het houden van is echte liefde. Verliefdheid gaat meestal over in houden van.

Wat betekend liefde voor jou en hoe kijken we tegen liefde aan?

Verliefdheid is een gevoel dat iemand heeft in het begin van een liefdesrelatie of eenzijdig zonder relatie, alhoewel sommigen (vaak levenspartners) het voor de rest van hun relatie ervaren met elkaar. Er worden hormonen en neurotransmitters (oa. fenylethylamine, noradrenaline, adrenaline, endorfine, dopamine en oxytocine) in de hersenen aangemaakt als de persoon het doelwit van de verliefdheid ziet. De hormonen die vrijkomen zijn verslavend, waardoor de persoon de geliefde zo vaak mogelijk wil zien. Het is een emotionele reactie, vaak irrationeel en primitief. Bijna iedereen kent deze wetenschappelijke verklaring van verliefdheid.

Wordt de verliefdheid niet beantwoord, dan ebt het verliefde gevoel uiteindelijk weg. Als die verliefdheid wel wordt beantwoord, en de ergste verliefdheid ebt weg, wordt er plaats gemaakt voor houden van.

Dit is een diep gevoel van onvoorwaardelijke liefde, het is dan je maatje en je kan je leven niet meer voorstellen zonder diegene.

Je hebt ook liefde voor je familie, dat is een natuurlijke band, die zonder verliefdheid opgebouwd is. Dit is meer een soort bloedband, het is er nou eenmaal. Maar omdat je in je leven je familie vaak ziet, is er ook een houden van ontstaan.

De liefde voor je kind ontstaat natuurlijk is ook een natuurlijke bloedband. 

Toch als je 100 verschillende mensen vraagt wat betekend liefde voor jou, dan moeten ze eerst nadenken, en dan krijg je 100 verschilldende antwoorden. Dus liefde is een persoonlijk gevoel en heel moeilijk uit te leggen.

Laten we vooral niet vergeten de liefde voor jezelf, dat is misschien wel de moeilijkste liefde. Bij veel mensen komt dit pas echt op latere leeftijd, en heeft meer te maken met jezelf accepteren zoals je bent.

Met liefde komen ook problemen, dit kan in je relatie zijn, acceptatie maar ook in familie banden.

Heb je hier vragen over of loop tegen bepaalde problemen aan, dan staan onze MediumAngel consulenten altijd voor je klaar.

 


 


Consulenten in gesprek:
Vacatures

 

 

 

 


Consulenten in gesprek:
Vacatures

Top