MediumAngel

Vanuit Nederland Nederland
0909 - 0885 (€ 0,90 pm)

Nederlandse credits Nederland
010 - 3009124 (€ 0,90 pm)
Koop uw credits, klik hier

Vanuit België Belgie
0903 - 10002 (€ 1,50 pm)

Internationale credits Internationaal
0032-25884941 (€ 1,20 pm)
Koop uw credits, klik hier
Beschikbaar: Medium Tara, Medium Rose
Nederland Vanuit Nederland
0909 - 0885 (€ 0,90 pm)
Nederlandse credits
Nederland010 - 3009124 (€ 0,90 pm)
Klik hier
Belgie Vanuit België
0903 - 10002 (€ 1,50 pm)
 
Internationaal Internationale credits
0032-25884941 (€ 1,20 pm)
Klik hier

LiefdeMediumAngel over de Liefde

 

Wat betekend liefde voor jou, en hoe kijken we tegen liefde aan?

Liefde voel je in je hart, dit kan zijn voor je partner, voor je kind, voor je familie of voor je huisdier. Kortom er zijn heel veel vormen van liefde.

Maar meestal als we aan liefde denken, dan denken we aan verliefdheid. Toch zijn dat twee verschillende dingen. Het houden van is echte liefde. Verliefdheid gaat meestal over in houden van.

Wat betekend liefde voor jou en hoe kijken we tegen liefde aan?

Verliefdheid is een gevoel dat iemand heeft in het begin van een liefdesrelatie of eenzijdig zonder relatie, alhoewel sommigen (vaak levenspartners) het voor de rest van hun relatie ervaren met elkaar. Er worden hormonen en neurotransmitters (oa. fenylethylamine, noradrenaline, adrenaline, endorfine, dopamine en oxytocine) in de hersenen aangemaakt als de persoon het doelwit van de verliefdheid ziet. De hormonen die vrijkomen zijn verslavend, waardoor de persoon de geliefde zo vaak mogelijk wil zien. Het is een emotionele reactie, vaak irrationeel en primitief. Bijna iedereen kent deze wetenschappelijke verklaring van verliefdheid.

Wordt de verliefdheid niet beantwoord, dan ebt het verliefde gevoel uiteindelijk weg. Als die verliefdheid wel wordt beantwoord, en de ergste verliefdheid ebt weg, wordt er plaats gemaakt voor houden van.

Dit is een diep gevoel van onvoorwaardelijke liefde, het is dan je maatje en je kan je leven niet meer voorstellen zonder diegene.

Je hebt ook liefde voor je familie, dat is een natuurlijke band, die zonder verliefdheid opgebouwd is. Dit is meer een soort bloedband, het is er nou eenmaal. Maar omdat je in je leven je familie vaak ziet, is er ook een houden van ontstaan.

De liefde voor je kind ontstaat natuurlijk is ook een natuurlijke bloedband. 

Toch als je 100 verschillende mensen vraagt wat betekend liefde voor jou, dan moeten ze eerst nadenken, en dan krijg je 100 verschilldende antwoorden. Dus liefde is een persoonlijk gevoel en heel moeilijk uit te leggen.

Laten we vooral niet vergeten de liefde voor jezelf, dat is misschien wel de moeilijkste liefde. Bij veel mensen komt dit pas echt op latere leeftijd, en heeft meer te maken met jezelf accepteren zoals je bent.

Met liefde komen ook problemen, dit kan in je relatie zijn, acceptatie maar ook in familie banden.

Heb je hier vragen over of loop tegen bepaalde problemen aan, dan staan onze MediumAngel consulenten altijd voor je klaar.

 


 

Beschikbare consulenten:
Medium Tara, Medium Rose

Consulenten in gesprek:
Vacature Medium, Medium Christine, Kelly, Ryan

 

 

 

 

Beschikbare consulenten:
Medium Tara, Medium Rose

Consulenten in gesprek:
Vacature Medium, Medium Christine, Kelly, Ryan

Top