De enige echte De enige echte Medium Angel Al 15 jaar hét platform voor al uw vragen bij de beste mediums en paragnosten van NL
Vanuit Nederland Nederland
0909 - 0885 (€ 0,90 pm)
Nederlandse credits Nederland
010 - 3009124 (€ 0,90 pm)
Klik hier
Internationale credits
0031 - 103009124 (€ 1,20 pm)
Klik hier

helderziende

Ervaren Helderziende

Een helderziende kan objecten en visioenen zien of intuitief informatie krijgen. De visioenen kunnen zich in de toekomst maar ook in het verleden afspelen. Helderzienden zijn vaak ook gespecialiseerd in telepatie, spiritualiteit, psychisch onderzoek en dromen. Een helderziende heeft het vermogen dat een consulent kan bezitten om op buitenzintuigelijke wijze beelden te zien van gebeurtenissen die zich op een andere plaats of in een andere tijd voordoen. Een helderziende denkt op een andere manier dan via zintuigelijke waarnemingen iets over een bekend of onbekend prsoon te weten te komen. Een helderziende geeft aan of hij of zij bijvoorbeeld gedachten, geveoelens, herinneringen of visualisaties van een klant of een groep kan opvangen.

Medium Angel beschikt over verschillende professionele helderzienden. Onze medewerkers zijn actief op verschillende vakgebieden. U kunt in de beschrijving lezen of iemand helderziende is.

Helderzienden online zoeken

Onze helderzienden online helpen u om uw keuzes af te wegen en antwoorden te vinden op uw vragen. Bekijk welke helderzienden online zijn en welke mediums en paragnosten online zijn.

De helderzienden die online zijn kunnen u helpen bij het beantwoorden van uw vragen over de toekomst. Vaak heeft men een naam of een geboortedatum nodig om in te kunnen voelen op deze persoon. De informatie die aan onze helderzienden die online zijn wordt gegeven, dus bijvoorbeeld beelden die men doorkrijgt kunnen door middel van een kaartlegging nogmaals worden bevestigd.

©MediumAngel

 Consulenten in gesprek:
Vacatures, Sheila

 

Top