MediumAngel

Vanuit Nederland
Nederland0909 - 0885 (€ 0,90 pm)

Nederlandse credits
Nederland010 - 3009124 (€ 0,90 pm)
Koop uw credits, klik hier

Vanuit België
Belgie 0903 - 10002 (€ 1,50 pm)

Internationale credits
Internationaal 0032-25884941 (€ 1,20 pm)
Koop uw credits, klik hier
Nederland Vanuit Nederland
0909 - 0885 (€ 0,90 pm)
Nederlandse credits
Nederland010 - 3009124 (€ 0,90 pm)
Klik hier
Belgie Vanuit België
0903 - 10002 (€ 1,50 pm)
 
Internationaal Internationale credits
0032-25884941 (€ 1,20 pm)
Klik hier

FotoreadingBij het fotolezen krijgt degene die de foto´s leest een boel informatie door van de persoon op de foto. Dit beperkt zich zelfs niet tot personen, maar kunnen ook voorwerpen of dieren zijn. Is immers niet alles bezield?

Elke fotolezer(es) is uniek. De hoofdinformatie die hij/zij doorkrijgt is erg vaak in overeenstemming, maar allen hebben ze een andere unieke benadering. Bij het fotolezen krijgt de consulent die de foto´s leest de gevoelens door van de persoon op de foto. Ook krijgt de consulent inzichten in wat er speelt. Maar niet elke persoon op de foto stelt zich even sterk open. Soms krijgt degene die de foto´s inleest dan een hoop indrukken en gevoelens over zich heen. Vooral wanneer meerdere personen op deze foto te zien zijn.  Deze gevoelens kunnen dan voor de consulent onduidelijk af te grenzen zijn, maar zullen tijdens een verhelderend gesprek met je worden beschreven. In de meeste gevallen merkt men dan toch op dat deze gevoelens, voor de vragende partij toch kunnen worden geplaatst. Dus meestal komt de informatie helder en duidelijk binnen. Maar soms dienen er wat vragen gesteld te worden. Dit is uiteindelijk in elke tak, of het nu gaat over de astrologie, tarotkaarten en/of fotolezen, heel erg normaal.

Niet enkel personen zijn bezield. Uiteindelijk is alles bezield. Ook foto´s van dieren en/of objecten kunnen worden ingelezen. Ook daar krijgt de fotolezer(es), een hele hoop nuttige informatie.

Bijna al onze consulenten zijn uitstekende fotolezers. Vaak kunnen foto´s als aanvulling op een consult gelezen worden. U kunt op onze site een foto uploaden door op het linkje foto-reading bij de consulent naar keuze, te klikken. Na het uploaden krijg je een persoonlijke code, die je aan de consulent kunt meedelen, zodat ook hij of zij de foto kunnen downloaden. Dus alleen jij en je persoonlijk gekozen consulent(e) kunnen deze foto zien. Alle foto’s worden na 24 uur uit het systeem verwijderd. Overtuig jezelf en probeer het een keer uit. We zijn ervan overtuigd dat je versteld zult staan van alle info die onze consulenten uit deze foto halen.

 

©MediumAngel

Beschikbare consulenten:
Medium Rose, Sara, Feline, Ryan, Medium Tara, Lea, Josephine

Consulenten in gesprek:
Vacature Medium, Kelly

 

Top