Nederland:
Nederland0909 - 0885
Nederland0900 - 51 01 010
(€ 0,90 pm)
Internationaal:
Internationaal0032-25884941 (€ 1,20 pm)
België:
Belgie0903 - 10002 (€ 1,50 pm)

Credits nu € 0,90 pm
Nederland Vanuit Nederland
0909 - 0885 (€ 0,90 pm)
0900 - 51 01 010 (€ 0,90 pm)
Nederlandse credits
€0,90 p/m
Klik hier
Belgie Vanuit België
0903 - 10002 (€ 1,50 pm)
 
Internationaal Internationale credits
0032-25884941 (€ 1,20 pm)
Klik hier

F.A.Q ChatFAQ Chat – veelgestelde vragen en antwoorden over de Chat.

Live chatten met onze consulenten!

Nu kunt u naast het vertouwde bellen met onze consulenten ook chatten met een consulent naar keuze.

U kunt dit doen in uw vertrouwde omgeving, zonder dat u apart moet gaan zitten, of moet wachten totdat u in een rustige omgeving bent. Waar u ook bent, even een persoonlijke vraag stellen via de chat!

 

Wat is een Alias?  

Wij willen graag uw anonimiteit waarborgen, daarom vragen wij u om een Alias in te vullen. Alleen de Alias wordt getoont aan de consulent waarmee u chat. U kunt zelf uw Aliasnaam kiezen. Dit mag natuulijk ook uw echte voornaam zijn. Daar bent u vrij in.

 

Wachtwoord vergeten.

Onder het inlogscherm staat: Je wachtwoord vergeten. Klik hierop om uw emailadres waarmee u uw account aangemaakt heeft in te vullen. Als u op versturen drukt zal er een mail met activeringscode naar uw e-mailadres verzonden worden. Als u hierop drukt wordt uw account weer actief gemaakt, en kunt u daarna uw wachtwoord wijzigen.

 

Starten van een chatsessie.

Log uzelf in met uw emailadres en wachtwoord op de chatpagina. Hierna zal de menubalk veranderen. Hier kunt u uw gegevens van uw Account inzien, Opwaarderen van uw credits, uw Alias zien, en uw Chat tegoed.

 

Ga dan naar uw consulent naar keuze, en Start de Chatsessie.

 

Teruglezen chat.

Na het beeindigen van de chat wordt er door het systeem gevraagd of u een transcript wilt ontvangen van de chatsessie. U vult dan uw e-mailadres in, en het transcript wordt u toegemaild. Dan kunt u de chat nog eens rustig teruglezen wanneer het u uitkomt. De transcript kan u eenmalig worden toegezonden, deze wordt niet door ons bewaard.

 

Hoe werken chat credits? 

In uw persoonlijke chat account kunt u credits kopen door op opwaarderen te drukken.

U kunt dan uw gewenste opwaardeerbedrag kiezen, of zelf een bedrag invullen.

Daarna kunt u kiezen voor betaling via Ideal, Paypal, Bancontact of Giropay. Aan de rechterkant ziet u de details van uw betaling. Na het selecteren van uw betaalmethode gaat u naar de beveiligde pagina waar u uw betalingsgegevens kunt invullen, en de betaling rond kunt maken. Binnen een minuut zijn uw credits bij uw tegoed in uw account bijgeschreven, en kunt u (door met) chatten.

 

FAQ

1. Het inloggen lukt niet, waarom niet?

Heeft u zich al geregistreerd als klant? Om te kunnen chatten met onze consulenten dient u een account aanmaken. Aan de rechterkant op de chatpagina staat: Inloggen om te chatten. Hierna gaat u naar de inlogpagina, waar u kunt inloggen als klant. Onder de groene knop inloggen staat; - Je wachtwoord vergeten en - Geen klant? klik hier om je te registeren.

2. Waarom moet ik mij registreren?

Om de credits te kunnen koppelen aan uw naam moet er een registratie zijn van uw gegevens.

3. Wat doen jullie met mijn gegegevens? 

Helemaal niets, dit is puur een proces om de credits aan de goede persoon te kunnen koppelen. Wij zullen nooit uw gegevens doorspelen aan een derde partij.

5. Chat Credits kopen, moet dat?

Er is een verschil in Bel credits en Chat credits. Om te kunnen chatten met onze consulenten moet u credits kopen via uw chat account. Deze blijven een jaar geldig. Wat hiervan het voordeel is, dat u geen hoge telefoonrekening krijgt. Het is van te voren betaald. 

6. Het systeem zegt dat mijn credits bijna op zijn?

Vanaf de laatste 5 minuten chat tijd krijgt u een eerste melding dat uw tegoed bijna op is. Vanaf dan volgt elke minuut een reminder. U kunt uw saldo opwaarderen, en gewoon door chatten met onze consulenten. Het kan wel tot een minuut duren voordat uw saldo beschikbaar is, houd hier rekening mee.

7. In welke Internetbrowser werkt de chat het beste?

Onze chat werkt in elke browser optimaal.

 

Top